Blog

Kids 3D Atlas, un joc increïble que fa que l'aprenentatge de la geografia sigui molt atractiu

en-1024x768-3.jpg

Planet Factory ha publicat aquest estiu un joc refrescant, un repte per a tots aquells que volen esdevenir màsters de la geografia! Un increïble atles ple de jocs perquè els nens trobin la geografia addictiva i atractiva.

Atles 3D infantil és un joc que dóna als nens l'oportunitat d'explorar el nostre planeta a través d'activitats i jocs desafiants. Inclou petites lliçons per aprendre sobre els rius, animals, muntanyes, volcans, geografia, països, les capitals del món, banderes i molts més elements geogràfics.
Amb l’atles 3D podreu explorar alguns dels més fascinants deserts, muntanyes i oceans del món sense visitar-los. Amb l’Atles 3D l’aplicació amb imatges i vídeos reals dels paisatges i meravelles del món viuen la bellesa del planeta encara que no puguin ser-hi per experimentar-los en persona.

És un joc que fa que l'aprenentatge de la geografia mundial sigui divertit. Quan entres al joc, pots escollir entre quatre protagonistes i has d’aconseguir estrelles per augmentar el nivell del teu avatar i  desbloquejar premis, jocs i nous continguts increïbles. Els jocs es juguen sobre una realista bola 3D que està plena de vídeos, fotos d'alta definició i explicacions per ajudar-te a superar els jocs.

Els nens són lliures d'explorar els jocs en l'ordre que desitgin, veure imatges i vídeos i llegir sobre l’apassionant Planeta Terra! O poden jugar als jocs i desafiar els seus coneixements! L’aplicació Atles 3D permet que es diverteixin durant hores mentre aprenen i exploren el món.
Deixa que els teus fills, alumnes, néts... juguin amb l’Atles 3D i veuràs com es desperta en ells l'amor pel nostre planeta!