Blog

Nova app: Petits Exploradors

screenshoots-04.jpg

Tot allò que els teus fills necessiten saber del món, en una sola app

La nostra nova app Petits Exploradors està plena de divertits jocs, increïbles vídeos i emocionants aventures perquè els nens i nenes explorin els animals, els dinosaures, la música, els vestits tradicionals, la geografia, banderes, ciutats, etc...  Petits Exploradors ho té tot en una sola app.

Conté centenars d'imatges en HD, vídeos i jocs que mantindran als teus fills entretinguts per hores mentre aprenen sobre la vida al nostre planeta. Poden buscar els llocs on volen anar i aquells llocs on ja han estat. I tot això per divertir-se o fins i tot per ajudar-los amb els deures de l'escola!

Si ja tenim diverses apps per descobrir el nostre entorn... perquè hem creat Petits Exploradors? Perquè és una una app d’apps, una nova experiència amb jocs nous cada dia i fitxes noves cada setmana, per atraure els infants cap una descoberta periòdica i engrescadora sense fi, que s’anirà omplint fins a acollir la majoria d’animals del planeta, els estils musicals del món, els països i la seva gent... i tot allò que els usuaris decidiu retornant-nos feedback.

Com les nostres altres apps Petits Exploradors incentiva l'amor i el coneixement de les diferències i les similituds de viure al Planeta Terra.

Amb continguts de prova gratuïts i contingut premium de pagament, sense anuncis, disponible amb 13 llengües i et permet jugar offline.